+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Apartmán-Hotel Jítrava Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

von 65 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    93%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Pavel

Älteres Paar, 5.8.2018

Humpolec Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemné prostředí, kvalita služeb , vstřícný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Měli jsme být ubytovaní v Apartmán hotelu, ale byli jsme ubytování v Penzionu Pivnice - Jítravský dvorec (patří stejnému provozovateli). Je cca 600 m daleko od hotelu. Nicméně penzion je usazený do krajině s krásným výhledem do přírody, takže nelitujeme a doporučujeme všem. Určitě se vrátíme. Mirek.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

Älteres Paar, 19.6.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pobyt v hotelu jsem dostala jako narozeninový dárek a opravdu se povedl. Perfektní ubytování, služby i okolí. Vynikající byla masáž. Výborný výchozí bod pro výlety.

  • Na nic jsem nepřišla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Nicole

Älteres Paar, 13.5.2018

Zeitz Německo

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Schönes neues Hotel, welches sich durch Ausstattung, Service u. Speisen abhebt. Besonders gut ist, dass Fleisch aus eigener Aufzucht verwendet wird. Ebenso ist die Gaststätte mit Trockenblumen und Kräutern sehr schön dekoriert. Uns gefällt das Gesamtbild.

  • Leider bekamen wir nur noch ein Zimmer im zweiten Haus. Es war sauber u. ordentlich, mit der Ausstattung u. dem Service im Haupthaus nicht zu vergleichen. Das Frühstück war nicht so vielfältig, Joghurt fehlte ganz an einem Tag. Dafür war der Preis auch günstiger.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 29.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 22.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 15.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karolina Nováková

Einzelreisender, 2.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 24.2.2018

Deutsch

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Es ist alles neu und schön hergerichtet. Ich war in der Pension untergebracht, obwohl ich dachte, dass Apartment Hotel gebucht zu haben. Das war für mich irritierend. Letztes Jahr hat es mir sehr gut gefallen. Das Hotel ist sehr schön. Das Frühstück war vielfältig und liebreich hergerichtet.

  • Dieses Jahr war ich in der Pension untergebracht. Das Frühstück war eintönig. Kein Joghurt, nicht einmal durch Nachfrage wurde er gereicht. Ich vermute, es lag am Personal, welches an dem Tag Dienst hatte. Es gab keinen Zimmerservice, so dass nach 3 Tagen die weißen Handtücher gewöhnungsbedürftig waren. Der Küchenmülleimer quoll über. Vor der Sauna musste ich immer fragen, ob ich Wasser bekommen könnte. An einem Abend war nichts vom Vorgänger aufgeräumt...

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Žabenský

Älteres Paar, 9.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Myslím, že hvězdičky hovoří samy za sebe. Naše spokojenost byla úplná ve všech kriteriích.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

Gruppe von Freunden, 26.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • moznost privatniho spa a masazi, vyborne jidlo, velmi prijemny personal

  • V apartmanu pro 6 osob bylo hodne pretopeno a horni pokoje prakticky nesly vetrat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Rottová

Einzelreisender, 20.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Krásné,čisté, stylové ubytování, příjemná restaurace - hostinec,úroveň podávaných pokrmů na vysoké úrovni, služby wellness bez připomínek . Je vidět, že tady pro hosty dělají zaměstnanci maximum a myslí i na maličkosti, kterými zpříjemňují pobyt.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Blanka Kladná

Älteres Paar, 19.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Velmi pěkně zařízené hotelové pokoje a welness.

  • Zařízení welness bylo svou velikostí pouze na privátní použití. Při odpoledním provozu pro všechny hosty od 14,00- 16,00 hodin už se tam v počtu 6 velmi tísnili. Jsou zde jen 2 odpočinkové lůžka.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 27.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Nabízené služby , vybavení penzionu , čístota , klidné prostředí , chutná strava , ochotný příjemný personál

  • Škemrání o palačinky , které byly v nabídce , nepodařilo se je objednat nejen nám , ale ani dalším hostům jak jsme si povšimli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Kateřina

Familie mit kleinen Kindern, 19.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Perfektni kuchyne

  • Spatne matrace a polstare

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Krásný komplex , vše na jedničku , výborné snídaně ,milý personál, který by vám snesl modré z nebe :D

  • Nefunkční klimatizace . V podkrovním pokoji v tom horkém počasí by se opravdu hodila. Ale na obhajobu hotelu se čekalo na opraváře. Takže vlastně nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Kocián

Älteres Paar, 25.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10