+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Apartmán-Hotel Jítrava Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

von 59 Bewertungen

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    93%
  • Preis-Leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen von:
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 15.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karolina Nováková

Einzelreisender, 2.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 24.2.2018

Deutsch

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Es ist alles neu und schön hergerichtet. Ich war in der Pension untergebracht, obwohl ich dachte, dass Apartment Hotel gebucht zu haben. Das war für mich irritierend. Letztes Jahr hat es mir sehr gut gefallen. Das Hotel ist sehr schön. Das Frühstück war vielfältig und liebreich hergerichtet.

  • Dieses Jahr war ich in der Pension untergebracht. Das Frühstück war eintönig. Kein Joghurt, nicht einmal durch Nachfrage wurde er gereicht. Ich vermute, es lag am Personal, welches an dem Tag Dienst hatte. Es gab keinen Zimmerservice, so dass nach 3 Tagen die weißen Handtücher gewöhnungsbedürftig waren. Der Küchenmülleimer quoll über. Vor der Sauna musste ich immer fragen, ob ich Wasser bekommen könnte. An einem Abend war nichts vom Vorgänger aufgeräumt...

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Žabenský

Älteres Paar, 9.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Myslím, že hvězdičky hovoří samy za sebe. Naše spokojenost byla úplná ve všech kriteriích.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

Gruppe von Freunden, 26.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • moznost privatniho spa a masazi, vyborne jidlo, velmi prijemny personal

  • V apartmanu pro 6 osob bylo hodne pretopeno a horni pokoje prakticky nesly vetrat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Rottová

Einzelreisender, 20.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Krásné,čisté, stylové ubytování, příjemná restaurace - hostinec,úroveň podávaných pokrmů na vysoké úrovni, služby wellness bez připomínek . Je vidět, že tady pro hosty dělají zaměstnanci maximum a myslí i na maličkosti, kterými zpříjemňují pobyt.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Blanka Kladná

Älteres Paar, 19.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Velmi pěkně zařízené hotelové pokoje a welness.

  • Zařízení welness bylo svou velikostí pouze na privátní použití. Při odpoledním provozu pro všechny hosty od 14,00- 16,00 hodin už se tam v počtu 6 velmi tísnili. Jsou zde jen 2 odpočinkové lůžka.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 27.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Nabízené služby , vybavení penzionu , čístota , klidné prostředí , chutná strava , ochotný příjemný personál

  • Škemrání o palačinky , které byly v nabídce , nepodařilo se je objednat nejen nám , ale ani dalším hostům jak jsme si povšimli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Kateřina

Familie mit kleinen Kindern, 19.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Perfektni kuchyne

  • Spatne matrace a polstare

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Krásný komplex , vše na jedničku , výborné snídaně ,milý personál, který by vám snesl modré z nebe :D

  • Nefunkční klimatizace . V podkrovním pokoji v tom horkém počasí by se opravdu hodila. Ale na obhajobu hotelu se čekalo na opraváře. Takže vlastně nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Kocián

Älteres Paar, 25.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Kysela

Einzelreisender, 25.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Ubytování v jiném objektu, než jsme si rezervovali, obrázek neodpovídá. Argument, že pokoje "Hostinec" jsou v jiném domě u mě neuspěla. Jak mám z rezervace rozpoznat, že pokoje "Hostinec" je jiný objekt? Jeden číšník na tak velkou restauraci trochu málo, pátek a sobota nestíhá. Číšník se snažil, ale v jednom není šance zvládnout. Slabý výběr jídel. Pro děti, žádné jídlo.

  • pokoje a prostředí nádherné

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Pavel

Familie mit älteren Kindern, 12.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Nikola Mileusnić

Älteres Paar, 5.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 24.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 20.5.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Prostředí, čili interiéry i exteriér vlastního komplexu, včetně pohledu jak z romantické knihy - to ta vaše stráň s černými kravkami a bílými ovečkami a pávem....zkrátka pohádka. Servis a výborné jídlo zasahující až do vysoké gastronomie :-) A interiér - ten je ale vymazlený ! do posledního maličkatého čistého detailu. Hodnotím 1* Děkuji za spolupráci ! - Hana Sádlíková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 21.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.