+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Apartmán-Hotel Jítrava Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 59 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    93%
  • Cena

    89%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karolina Nováková

podróżujący w pojedynkę, 2.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
48 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.2.2018

Deutsch

  • Cena ogólna
60 %
  • Es ist alles neu und schön hergerichtet. Ich war in der Pension untergebracht, obwohl ich dachte, dass Apartment Hotel gebucht zu haben. Das war für mich irritierend. Letztes Jahr hat es mir sehr gut gefallen. Das Hotel ist sehr schön. Das Frühstück war vielfältig und liebreich hergerichtet.

  • Dieses Jahr war ich in der Pension untergebracht. Das Frühstück war eintönig. Kein Joghurt, nicht einmal durch Nachfrage wurde er gereicht. Ich vermute, es lag am Personal, welches an dem Tag Dienst hatte. Es gab keinen Zimmerservice, so dass nach 3 Tagen die weißen Handtücher gewöhnungsbedürftig waren. Der Küchenmülleimer quoll über. Vor der Sauna musste ich immer fragen, ob ich Wasser bekommen könnte. An einem Abend war nichts vom Vorgänger aufgeräumt...

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Žabenský

para, 9.2.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Myslím, že hvězdičky hovoří samy za sebe. Naše spokojenost byla úplná ve všech kriteriích.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

grupa przyjaciół, 26.11.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • moznost privatniho spa a masazi, vyborne jidlo, velmi prijemny personal

  • V apartmanu pro 6 osob bylo hodne pretopeno a horni pokoje prakticky nesly vetrat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Rottová

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Krásné,čisté, stylové ubytování, příjemná restaurace - hostinec,úroveň podávaných pokrmů na vysoké úrovni, služby wellness bez připomínek . Je vidět, že tady pro hosty dělají zaměstnanci maximum a myslí i na maličkosti, kterými zpříjemňují pobyt.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Blanka Kladná

para, 19.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Velmi pěkně zařízené hotelové pokoje a welness.

  • Zařízení welness bylo svou velikostí pouze na privátní použití. Při odpoledním provozu pro všechny hosty od 14,00- 16,00 hodin už se tam v počtu 6 velmi tísnili. Jsou zde jen 2 odpočinkové lůžka.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 27.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Nabízené služby , vybavení penzionu , čístota , klidné prostředí , chutná strava , ochotný příjemný personál

  • Škemrání o palačinky , které byly v nabídce , nepodařilo se je objednat nejen nám , ale ani dalším hostům jak jsme si povšimli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Kateřina

rodzina z małym dzieckiem, 19.8.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Perfektni kuchyne

  • Spatne matrace a polstare

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Krásný komplex , vše na jedničku , výborné snídaně ,milý personál, který by vám snesl modré z nebe :D

  • Nefunkční klimatizace . V podkrovním pokoji v tom horkém počasí by se opravdu hodila. Ale na obhajobu hotelu se čekalo na opraváře. Takže vlastně nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Kocián

para, 25.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Kysela

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Ubytování v jiném objektu, než jsme si rezervovali, obrázek neodpovídá. Argument, že pokoje "Hostinec" jsou v jiném domě u mě neuspěla. Jak mám z rezervace rozpoznat, že pokoje "Hostinec" je jiný objekt? Jeden číšník na tak velkou restauraci trochu málo, pátek a sobota nestíhá. Číšník se snažil, ale v jednom není šance zvládnout. Slabý výběr jídel. Pro děti, žádné jídlo.

  • pokoje a prostředí nádherné

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Pavel

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Nikola Mileusnić

para, 5.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 20.5.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Prostředí, čili interiéry i exteriér vlastního komplexu, včetně pohledu jak z romantické knihy - to ta vaše stráň s černými kravkami a bílými ovečkami a pávem....zkrátka pohádka. Servis a výborné jídlo zasahující až do vysoké gastronomie :-) A interiér - ten je ale vymazlený ! do posledního maličkatého čistého detailu. Hodnotím 1* Děkuji za spolupráci ! - Hana Sádlíková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.