+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Apartmán-Hotel Jítrava Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 71 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 20.9.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 16.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kamila Urbanová

jednotlivec, 14.9.2018

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • přístup personálu ochota dostupnost služeb

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 2.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jitka

dospělý pár, 24.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno.Čistota,super personál

  • Chybí bazén.To byla jediná chybička.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

dospělý pár, 5.8.2018

Humpolec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné prostředí, kvalita služeb , vstřícný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta

dospělý pár, 22.7.2018

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • ubytování slušné , i když cena neodpovídá kvalitě, čistota dobrá, hezké prostředí, hezké okolí

  • stravování, výběr dle jídel.lísku pouze "zvláštní", chybí "normální" , běžná strava , i kdyby byla ve vyšší cenové relaci, s ohledem na kvalitu hotelu, současná kvalita stravy zdaleka neodpovídá ceně, rádo-by moderní "světová " kuchyně...s ohledem na toto stravování nemohu doporučit pro známé

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 8.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Měli jsme být ubytovaní v Apartmán hotelu, ale byli jsme ubytování v Penzionu Pivnice - Jítravský dvorec (patří stejnému provozovateli). Je cca 600 m daleko od hotelu. Nicméně penzion je usazený do krajině s krásným výhledem do přírody, takže nelitujeme a doporučujeme všem. Určitě se vrátíme. Mirek.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

dospělý pár, 19.6.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pobyt v hotelu jsem dostala jako narozeninový dárek a opravdu se povedl. Perfektní ubytování, služby i okolí. Vynikající byla masáž. Výborný výchozí bod pro výlety.

  • Na nic jsem nepřišla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Nicole

dospělý pár, 13.5.2018

Zeitz Německo

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Schönes neues Hotel, welches sich durch Ausstattung, Service u. Speisen abhebt. Besonders gut ist, dass Fleisch aus eigener Aufzucht verwendet wird. Ebenso ist die Gaststätte mit Trockenblumen und Kräutern sehr schön dekoriert. Uns gefällt das Gesamtbild.

  • Leider bekamen wir nur noch ein Zimmer im zweiten Haus. Es war sauber u. ordentlich, mit der Ausstattung u. dem Service im Haupthaus nicht zu vergleichen. Das Frühstück war nicht so vielfältig, Joghurt fehlte ganz an einem Tag. Dafür war der Preis auch günstiger.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 22.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karolina Nováková

jednotlivec, 2.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 24.2.2018

Deutsch

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Es ist alles neu und schön hergerichtet. Ich war in der Pension untergebracht, obwohl ich dachte, dass Apartment Hotel gebucht zu haben. Das war für mich irritierend. Letztes Jahr hat es mir sehr gut gefallen. Das Hotel ist sehr schön. Das Frühstück war vielfältig und liebreich hergerichtet.

  • Dieses Jahr war ich in der Pension untergebracht. Das Frühstück war eintönig. Kein Joghurt, nicht einmal durch Nachfrage wurde er gereicht. Ich vermute, es lag am Personal, welches an dem Tag Dienst hatte. Es gab keinen Zimmerservice, so dass nach 3 Tagen die weißen Handtücher gewöhnungsbedürftig waren. Der Küchenmülleimer quoll über. Vor der Sauna musste ich immer fragen, ob ich Wasser bekommen könnte. An einem Abend war nichts vom Vorgänger aufgeräumt...

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Žabenský

dospělý pár, 9.2.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Myslím, že hvězdičky hovoří samy za sebe. Naše spokojenost byla úplná ve všech kriteriích.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

skupina přátel, 26.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • moznost privatniho spa a masazi, vyborne jidlo, velmi prijemny personal

  • V apartmanu pro 6 osob bylo hodne pretopeno a horni pokoje prakticky nesly vetrat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Rottová

jednotlivec, 20.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Krásné,čisté, stylové ubytování, příjemná restaurace - hostinec,úroveň podávaných pokrmů na vysoké úrovni, služby wellness bez připomínek . Je vidět, že tady pro hosty dělají zaměstnanci maximum a myslí i na maličkosti, kterými zpříjemňují pobyt.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Blanka Kladná

dospělý pár, 19.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Velmi pěkně zařízené hotelové pokoje a welness.

  • Zařízení welness bylo svou velikostí pouze na privátní použití. Při odpoledním provozu pro všechny hosty od 14,00- 16,00 hodin už se tam v počtu 6 velmi tísnili. Jsou zde jen 2 odpočinkové lůžka.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8