+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Apartmán-Hotel Jítrava Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 76 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Blanka Štolcová

jednotlivec, 19.11.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Kateřina Krejčí

rodina se staršími dětmi, 29.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Jediná vada na kráse je hotelová restaurace. Obsluha výborná, prostředí skvělé. Až na zbytečně přemodernizovaný jídelní lístek. Bohužel ani kvalita a celková chuť pokrmů neodpovídá ceně. Věřím, že se tu vaří z kvalitních surovin, ale tento styl přípravy pokrmů si zřejmě nenajde své fanoušky. Pochybuji, že se rádi vrací. Zabloudí tu jen hoteloví hosté s nadějí, že se dobře nají a jsou zklamáni. Nejsou tu ani jídla pro děti, kterých tu v hotelu není málo. Za nás velké zklamání.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 28.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Hana

dospělý pár, 28.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Moc se nám líbila restaurace hotelu a její úžasný velice profesionální, ale přitom ochotný a lidský personál a velice dobré jídlo.Jen málo kde je tak úžasný servis!!! Trochu jim to kazily pracovnice při snídani, tam už to tak profesionální není.

  • Překvapily nás schody v apartmánu na které jsme nebyli předem upozorněni. Starším lidem by to určitě činilo potíže.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

David

dospělý pár, 28.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.9.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 16.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kamila Urbanová

jednotlivec, 14.9.2018

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • přístup personálu ochota dostupnost služeb

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 2.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jitka

dospělý pár, 24.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno.Čistota,super personál

  • Chybí bazén.To byla jediná chybička.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

dospělý pár, 5.8.2018

Humpolec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné prostředí, kvalita služeb , vstřícný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta

dospělý pár, 22.7.2018

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • ubytování slušné , i když cena neodpovídá kvalitě, čistota dobrá, hezké prostředí, hezké okolí

  • stravování, výběr dle jídel.lísku pouze "zvláštní", chybí "normální" , běžná strava , i kdyby byla ve vyšší cenové relaci, s ohledem na kvalitu hotelu, současná kvalita stravy zdaleka neodpovídá ceně, rádo-by moderní "světová " kuchyně...s ohledem na toto stravování nemohu doporučit pro známé

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 8.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Měli jsme být ubytovaní v Apartmán hotelu, ale byli jsme ubytování v Penzionu Pivnice - Jítravský dvorec (patří stejnému provozovateli). Je cca 600 m daleko od hotelu. Nicméně penzion je usazený do krajině s krásným výhledem do přírody, takže nelitujeme a doporučujeme všem. Určitě se vrátíme. Mirek.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

dospělý pár, 19.6.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pobyt v hotelu jsem dostala jako narozeninový dárek a opravdu se povedl. Perfektní ubytování, služby i okolí. Vynikající byla masáž. Výborný výchozí bod pro výlety.

  • Na nic jsem nepřišla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Nicole

dospělý pár, 13.5.2018

Zeitz Německo

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Schönes neues Hotel, welches sich durch Ausstattung, Service u. Speisen abhebt. Besonders gut ist, dass Fleisch aus eigener Aufzucht verwendet wird. Ebenso ist die Gaststätte mit Trockenblumen und Kräutern sehr schön dekoriert. Uns gefällt das Gesamtbild.

  • Leider bekamen wir nur noch ein Zimmer im zweiten Haus. Es war sauber u. ordentlich, mit der Ausstattung u. dem Service im Haupthaus nicht zu vergleichen. Das Frühstück war nicht so vielfältig, Joghurt fehlte ganz an einem Tag. Dafür war der Preis auch günstiger.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 22.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karolina Nováková

jednotlivec, 2.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 24.2.2018

Deutsch

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Es ist alles neu und schön hergerichtet. Ich war in der Pension untergebracht, obwohl ich dachte, dass Apartment Hotel gebucht zu haben. Das war für mich irritierend. Letztes Jahr hat es mir sehr gut gefallen. Das Hotel ist sehr schön. Das Frühstück war vielfältig und liebreich hergerichtet.

  • Dieses Jahr war ich in der Pension untergebracht. Das Frühstück war eintönig. Kein Joghurt, nicht einmal durch Nachfrage wurde er gereicht. Ich vermute, es lag am Personal, welches an dem Tag Dienst hatte. Es gab keinen Zimmerservice, so dass nach 3 Tagen die weißen Handtücher gewöhnungsbedürftig waren. Der Küchenmülleimer quoll über. Vor der Sauna musste ich immer fragen, ob ich Wasser bekommen könnte. An einem Abend war nichts vom Vorgänger aufgeräumt...

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8