+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Apartmán-Hotel Jítrava Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 59 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    97%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    93%
  • Value for money

    89%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 15.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karolina Nováková

single traveler, 2.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
48 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 24.2.2018

Deutsch

  • Overall rating
60 %
  • Es ist alles neu und schön hergerichtet. Ich war in der Pension untergebracht, obwohl ich dachte, dass Apartment Hotel gebucht zu haben. Das war für mich irritierend. Letztes Jahr hat es mir sehr gut gefallen. Das Hotel ist sehr schön. Das Frühstück war vielfältig und liebreich hergerichtet.

  • Dieses Jahr war ich in der Pension untergebracht. Das Frühstück war eintönig. Kein Joghurt, nicht einmal durch Nachfrage wurde er gereicht. Ich vermute, es lag am Personal, welches an dem Tag Dienst hatte. Es gab keinen Zimmerservice, so dass nach 3 Tagen die weißen Handtücher gewöhnungsbedürftig waren. Der Küchenmülleimer quoll über. Vor der Sauna musste ich immer fragen, ob ich Wasser bekommen könnte. An einem Abend war nichts vom Vorgänger aufgeräumt...

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Žabenský

mature couple, 9.2.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Myslím, že hvězdičky hovoří samy za sebe. Naše spokojenost byla úplná ve všech kriteriích.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

group of friends, 26.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • moznost privatniho spa a masazi, vyborne jidlo, velmi prijemny personal

  • V apartmanu pro 6 osob bylo hodne pretopeno a horni pokoje prakticky nesly vetrat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Rottová

single traveler, 20.11.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Krásné,čisté, stylové ubytování, příjemná restaurace - hostinec,úroveň podávaných pokrmů na vysoké úrovni, služby wellness bez připomínek . Je vidět, že tady pro hosty dělají zaměstnanci maximum a myslí i na maličkosti, kterými zpříjemňují pobyt.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Blanka Kladná

mature couple, 19.11.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Velmi pěkně zařízené hotelové pokoje a welness.

  • Zařízení welness bylo svou velikostí pouze na privátní použití. Při odpoledním provozu pro všechny hosty od 14,00- 16,00 hodin už se tam v počtu 6 velmi tísnili. Jsou zde jen 2 odpočinkové lůžka.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 8.11.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 27.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Nabízené služby , vybavení penzionu , čístota , klidné prostředí , chutná strava , ochotný příjemný personál

  • Škemrání o palačinky , které byly v nabídce , nepodařilo se je objednat nejen nám , ale ani dalším hostům jak jsme si povšimli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 30.8.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Kateřina

family with young children, 19.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

family with young children, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Perfektni kuchyne

  • Spatne matrace a polstare

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 6.8.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Krásný komplex , vše na jedničku , výborné snídaně ,milý personál, který by vám snesl modré z nebe :D

  • Nefunkční klimatizace . V podkrovním pokoji v tom horkém počasí by se opravdu hodila. Ale na obhajobu hotelu se čekalo na opraváře. Takže vlastně nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Kocián

mature couple, 25.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Kysela

single traveler, 25.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Ubytování v jiném objektu, než jsme si rezervovali, obrázek neodpovídá. Argument, že pokoje "Hostinec" jsou v jiném domě u mě neuspěla. Jak mám z rezervace rozpoznat, že pokoje "Hostinec" je jiný objekt? Jeden číšník na tak velkou restauraci trochu málo, pátek a sobota nestíhá. Číšník se snažil, ale v jednom není šance zvládnout. Slabý výběr jídel. Pro děti, žádné jídlo.

  • pokoje a prostředí nádherné

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Pavel

family with older children, 12.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Nikola Mileusnić

mature couple, 5.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 24.5.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 20.5.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Prostředí, čili interiéry i exteriér vlastního komplexu, včetně pohledu jak z romantické knihy - to ta vaše stráň s černými kravkami a bílými ovečkami a pávem....zkrátka pohádka. Servis a výborné jídlo zasahující až do vysoké gastronomie :-) A interiér - ten je ale vymazlený ! do posledního maličkatého čistého detailu. Hodnotím 1* Děkuji za spolupráci ! - Hana Sádlíková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 21.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.