+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Apartmán-Hotel Jítrava Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 69 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    97%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    93%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Kamila Urbanová

single traveler, 14.9.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
98 %
  • přístup personálu ochota dostupnost služeb

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

single traveler, 2.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jitka

mature couple, 24.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všechno.Čistota,super personál

  • Chybí bazén.To byla jediná chybička.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

mature couple, 5.8.2018

Humpolec Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné prostředí, kvalita služeb , vstřícný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta

mature couple, 22.7.2018

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • ubytování slušné , i když cena neodpovídá kvalitě, čistota dobrá, hezké prostředí, hezké okolí

  • stravování, výběr dle jídel.lísku pouze "zvláštní", chybí "normální" , běžná strava , i kdyby byla ve vyšší cenové relaci, s ohledem na kvalitu hotelu, současná kvalita stravy zdaleka neodpovídá ceně, rádo-by moderní "světová " kuchyně...s ohledem na toto stravování nemohu doporučit pro známé

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 8.7.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Měli jsme být ubytovaní v Apartmán hotelu, ale byli jsme ubytování v Penzionu Pivnice - Jítravský dvorec (patří stejnému provozovateli). Je cca 600 m daleko od hotelu. Nicméně penzion je usazený do krajině s krásným výhledem do přírody, takže nelitujeme a doporučujeme všem. Určitě se vrátíme. Mirek.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renata

mature couple, 19.6.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Pobyt v hotelu jsem dostala jako narozeninový dárek a opravdu se povedl. Perfektní ubytování, služby i okolí. Vynikající byla masáž. Výborný výchozí bod pro výlety.

  • Na nic jsem nepřišla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Nicole

mature couple, 13.5.2018

Zeitz Německo

  • Overall rating
80 %
  • Schönes neues Hotel, welches sich durch Ausstattung, Service u. Speisen abhebt. Besonders gut ist, dass Fleisch aus eigener Aufzucht verwendet wird. Ebenso ist die Gaststätte mit Trockenblumen und Kräutern sehr schön dekoriert. Uns gefällt das Gesamtbild.

  • Leider bekamen wir nur noch ein Zimmer im zweiten Haus. Es war sauber u. ordentlich, mit der Ausstattung u. dem Service im Haupthaus nicht zu vergleichen. Das Frühstück war nicht so vielfältig, Joghurt fehlte ganz an einem Tag. Dafür war der Preis auch günstiger.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 29.4.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 22.4.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 15.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karolina Nováková

single traveler, 2.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
48 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 24.2.2018

Deutsch

  • Overall rating
60 %
  • Es ist alles neu und schön hergerichtet. Ich war in der Pension untergebracht, obwohl ich dachte, dass Apartment Hotel gebucht zu haben. Das war für mich irritierend. Letztes Jahr hat es mir sehr gut gefallen. Das Hotel ist sehr schön. Das Frühstück war vielfältig und liebreich hergerichtet.

  • Dieses Jahr war ich in der Pension untergebracht. Das Frühstück war eintönig. Kein Joghurt, nicht einmal durch Nachfrage wurde er gereicht. Ich vermute, es lag am Personal, welches an dem Tag Dienst hatte. Es gab keinen Zimmerservice, so dass nach 3 Tagen die weißen Handtücher gewöhnungsbedürftig waren. Der Küchenmülleimer quoll über. Vor der Sauna musste ich immer fragen, ob ich Wasser bekommen könnte. An einem Abend war nichts vom Vorgänger aufgeräumt...

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Žabenský

mature couple, 9.2.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Myslím, že hvězdičky hovoří samy za sebe. Naše spokojenost byla úplná ve všech kriteriích.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

group of friends, 26.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • moznost privatniho spa a masazi, vyborne jidlo, velmi prijemny personal

  • V apartmanu pro 6 osob bylo hodne pretopeno a horni pokoje prakticky nesly vetrat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Rottová

single traveler, 20.11.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Krásné,čisté, stylové ubytování, příjemná restaurace - hostinec,úroveň podávaných pokrmů na vysoké úrovni, služby wellness bez připomínek . Je vidět, že tady pro hosty dělají zaměstnanci maximum a myslí i na maličkosti, kterými zpříjemňují pobyt.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Blanka Kladná

mature couple, 19.11.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Velmi pěkně zařízené hotelové pokoje a welness.

  • Zařízení welness bylo svou velikostí pouze na privátní použití. Při odpoledním provozu pro všechny hosty od 14,00- 16,00 hodin už se tam v počtu 6 velmi tísnili. Jsou zde jen 2 odpočinkové lůžka.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 8.11.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 27.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Nabízené služby , vybavení penzionu , čístota , klidné prostředí , chutná strava , ochotný příjemný personál

  • Škemrání o palačinky , které byly v nabídce , nepodařilo se je objednat nejen nám , ale ani dalším hostům jak jsme si povšimli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 30.8.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10